Klubske priprave za državno ekipno prvenstvo in višanje pasu, 3. 6.-5. 6. 2022

Pred ekipnim državim prvenstvom (DP) bomo organizirali priprave, ki bodo potekale v domu Gorenje, Gorenje pri Zrečah 19, 3214 Zreče.

Priprave bodo potekale od 3. 6. do 5. 6. 2022.

Treningi bodo prilagojeni za vse člane, torej za tiste, ki bodo nastopili na DP in tiste, ki se bodo pripravljali na polaganje za višji pas.

Zbor članov bo v petek ob 16. uri pred domom Gorenje. Starše naprošamo, če lahko eni peljejo v eno smer, drugi pa nazj in se potni stroški tako malo porazdelijo. Ob prijavi, prosim, če povete podatek, število potnikov, ki jih lahko vzamete zraven in v katero smer bi peljali. Tisti, ki bote peljali še ostale potnike v Zreče, je zbor ob 15.00 uri, pred klubom pod Pekersko gorco, pri tenis igriščih. Kdor ima avto poln, pa se vidimo na samem kraju. Prosimo, da otroke pripeljete pravočasno, saj s prvim treningom pričnemo ob 17. uri. Priprave se zaključijo v nedeljo okoli 17. ure, ko končamo z zadnjim treningom. Točno uro vam sporočimo v nedeljo po kosilu/pred zadnjim treningom.

S seboj imejte:

  • Kimono
  • Teniske za tek oz. pohod + športno opremo
  • Borci zaščitno opremo
  • Družabne igre
  • Oblačila in potrebščine za osebno higieno

Telefoni, tablice in prenosniki so prepovedani. V primeru, da kdo “pozabi” si pridržujemo pravico, da vse odvzamemo in na koncu vrnemo staršem.

Prav tako so prepovedani vsi prigrizki, čokoladice in podobno, ker bodo imeli člani ves dan na razpolago sadje in oreščke.

Cena priprav je 110,00€. V ceno so všteti treningi, hrana in nočitev.

Prijave zbiramo do 1.6.2022. Pripave se plačajo na treningu, ob prijavi.

Lep športni pozdrav,

Trenerska ekipa KK Radvanje