Vpis novih članov

Karate klub Radvanje deluje 23 leto. V klubu trenutno vadi več kot 200 članov od tega 11 kategoriziranih športnikov. Vse to nas uvršča v sam vrh Slovenskega karateja pod okriljem krovne organizacije Karate zveze Slovenije, v kateri je aktivnih več kot 60 klubov.

Če želite pridobiti motoriko, moč, hitrost in koordinacijo, izboljšati držo in stabilnost telesa ter se naučiti pravilnega dihanja, želite spoznati nove ljudi in se družiti, potem se nam pridružite pri vadbi karateja, ki vse to zajema in še več.

Vabimo vas k vpisu šole karateja, ki poteka na večih lokacijah:

 • Center kluba, mala telovadnica pod Pekrsko gorco, pri nogometnem igrišču
 • OŠ Leona Štuklja
 • OŠ Ludvika Pliberška
 • OŠ Tabor 1
 • Oš Franca Lešnika Vuka, Slivnica
 • Oš Bojana Ilicha
 • Zveza prijateljev mladine Maribor, center mesta

Zaradi usklajevanja urnikov na osnovnih šolah, v mesecu septembru še ne pričenjamo s treningi v šolskih telovadnicah. Člani, ki se bodo vpisali po posameznih šolah pričnejo s treningi v septembru v prostorih, kjer izvajamo vadbe in so neodvisne od šol ter so najbližje posamezni šoli. Začasni urniki ne bodo veliko odstopali od urnikov na šolah. Vadbe na šolah se izvajajo v času podaljšanega bivanja oziroma ob koncu podaljšanega bivanja.

Alternativni prostori za vadbo po šolah v mesecu septembru 2021:

 • Treningi OŠ Leona Štuklja in Tabor 1 se začasno izvajajo v centru kluba, v veliki telovadnici pod Pekrsko gorco, pri tenis igriščih
 • Treningi OŠ Ludvika Pliberška se začasno izvajajo v centru kluba, v mali telovadnici pod Pekrsko gorco, pri nogometnem igrišču. Vhod v stavbo iz zadnje strani.
 • Treningi OŠ Franca Lešnika Vuka (Slivnica), se začasno izvajajo v prostorih Doma za upokojence (stavba na šolskem igrišču).
 • Treningi OŠ Bojana Ilicha se začasno izvajajo v prostorih Zveze prijateljev mladine Maribor, v centru mesta.

URNIK TRENINGOV ZA ZAČETNIKE NAJDETE TUKAJ.

Za prvi trening se ni potrebno najaviti, le pridite na vadbo v športni opremi in že pričnemo. S seboj prinesite bidon za vodo, brisačo in majico za preobleči. Treningi se izvajajo 3x tedensko.

Vpis je mogoč skozi celo leto. 

Urnik vseh skupin na vseh lokacijah najdete TUKAJ.

Dodatne informacije lahko dobite na prvem treningu, lahko pa tudi pokličete koga izmed kontaktov.

Kontakti:

Damjan Horvatič: 031-365-468 (glavni trener v klubu)

Jelena Mandić: 040-200-984 (trenerka začetnikov OŠ Leona Štuklja in Tabor 1)

Rok Ritlop: 031-437-856 (trener začetnikov na OŠ Bojana Ilicha, OŠ Ludvika Pliberška, karate vrtca in začetnikov pod Pekrsko gorco, va mali telovadnici, ter začetnikov na Zvezi prijateljev Mladine Maribor, v mestu)

Nika Pučko: 040-308-809 (trenerka začetnikov v Slivnici)

Kaja Pučko: 040-308-802 (trenerka začetnikov v Slivnici)

Alenka Golubič: 041-676-818 (trenerka začetnikov rekreacije, 18 let in starejši)