Pričetek sezone 2020-2021, urniki treningov

Počitnice so prehitro odšle, šola je na vidiku, kot tudi naši treningi. Je že bil čas. 🙂 Eni so pridno trenirali že v avgustu. Tisti, ki ste bili na počitnicah, pa se nam vsekakor pridružite prvi dan v septembru. Trenerji že komaj čakamo in smo v nizkem startu, da poženemo kolesje mišic v višjo prestavo, s tem pa tudi dvignemo odpornost telesu in ga pripravimo na zimo. Upajmo, da nas ta virus za jesen in zimo ne prežene spet v izolacijo. Mi bomo dali vse od sebe! 😉

Urnik v novi sezoni se načeloma ne bo spremenil od lanskega. Sprememba v urniku bo le za lanske začetnike, kateri se pridružijo nadaljevalnim skupinam, katere imajo trening uro kasneje. To velja za lokacijo v mestu, na Zvezi prijateljev mladine Maribor in pa v mali telovadnici pod Pekrsko gorco.

Urnik treningov na vseh osnovnih šolah, OŠ FLV Slivnica, OŠ Leona Štuklja, OŠ Tabor I in OŠ Ludvik Pliberšek, bo objavljen naknadno, takoj, ko dobimo potrjene urnike iz strani šol. V primeru, da nam šole ne odobrijo treningov v njihovih prostorih (telovadnicah), zaradi corona virusa, ker se bodo držali priporočil NIJZ, bomo vse člane povabili v center kluba pod Pekersko gorco, kjer imamo dve vrhunsko opremljeni telovadnici (dojo), namenjeni treniranju borilnih veščin. Takrat bomo tudi urnik prilagodili in vas o vsem sproti obvestili.

Vpis novih članov bo potekal na vseh lokacijah kjer imamo treninge.

Urnik za 2020-2021 najdete TUKAJ.

Trenerska ekipa KK Radvanje